Antena 3 CNN Actualitate Două cadavre au fost descoperite pe un câmp din Arad

Două cadavre au fost descoperite pe un câmp din Arad

Lupte sângeroase între imigranți, pe un câmp din județul Arad. Au fost găsite două cadavre și un supraviețuitor care a fost înjunghiat de mai multe ori. Toate victimele sunt afgani. Localnicii sunt zguduiți de ce s-a întâmplat în apropierea locuințelor lor.

Două cadavre au fost descoperite pe un câmp din Arad
Sursa foto: politiadefrontiera.ro
de Iulia Gorgorin    |    12 Dec 2020   •   19:31

Un tânăr afgan care a fost înjunghiat, a sunat la ambulanță pentru a cere ajutor. Acesta fusese înjunghiat de mai multe ori și lăsat să zacă pe un câmp din apropiere de comuna arădeană, Șagu

Două zile mai târziu, pe același câmp au fost găsite două cadavre.

Cadavrele au fost găsite pe 11 decembrie, în zona comunei Şagu, aflată la aproximativ 50 de kilometri de graniţa cu Ungaria, lângă autostrada A1, şi la 20 de kilometri de municipiul Arad.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat, sâmbătă, că „s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru două infracţiuni de omor şi una de tentativă de omor”.

Polițiștii bănuiesc că acolo a fost o răfuială între două grupuri de imigranți care veniseră în zonă ca să treacă granița în Ungaria.

De la începutul anului, 1.200 de fugari au fost prinși la frontiera cu Ungaria, numai în județul Arad. Numărul este dublu față de aceiași perioadă a anului trecut.

×
Subiecte în articol: camp Arad cadavre Șagu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close