Antena 3 CNN Actualitate Cadavrul unui muncitor, găsit lângă un șantier de colegii săi, în apropiere de vilele bogătașilor din București

Cadavrul unui muncitor, găsit lângă un șantier de colegii săi, în apropiere de vilele bogătașilor din București

Cadavrul unui muncitor a fost găsit în această dimineață de către colegii săi, lângă un șantier din apropierea vilelor bogătașilor din București.

de Andreea Ştefan    |    13 Feb 2023   •   12:31

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 7:24, polițiștii din Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în proximitatea unui șantier din Balotești, un bărbat a fost găsit decedat, de către colegii săi.

La fața locului, polițiștii orașului Otopeni au identificat persoana decedată, ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, care era angajat ca agent de securitate, având în pază obiectivul din apropiere.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele verificări bărbatul nu prezenta urme de violență.

Citește și: Cadavrul unei femei a fost găsit în curtea unei case din Caraș-Severin. Concubinul ei, găsit spânzurat în aceeași gospodărie

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea activităților din competență.
 
În prezent polițiștii din Otopeni efectuează activități specifice pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Anchetatorii nu au precizat cu exactitate cauza decesului, însă surse din anchetă au declarat că ar fi vorba despre un infarct.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, care este instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria din Buftea.

×
Subiecte în articol: cadavru București
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close