Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 27 de ani a fost găsit arzând ca o torță, în fața blocului în care lucra iubita lui

Un tânăr de 27 de ani a fost găsit arzând ca o torță, în fața blocului în care lucra iubita lui

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost descoperit, noaptea trecută, în centrul orașului Negrești, arzând ca o torță.

Un tânăr de 27 de ani a fost găsit arzând ca o torță, în fața blocului în care lucra iubita lui
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
de Laura Dinu    |    Vasile Geles    |    09 Noi 2022   •   12:01

Pompierii militari au intervenit imediat, și au stins incendiul, care cuprinsese aproximativ 30% din cadavru. 

”În această dimineață, 9 noiembrie 2022, ora 04.04, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centrală a orașului Negrești, județul Vaslui, a fost găsit un cadavru carbonizat.

În urma primelor cercetări efectuate a fost identificată persoana decedată, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Negrești, cadavrul fiind transportat la Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul poliției. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, ținând cont că moartea tânărului a fost suspectă, salvatorii au anunțat imediat poliția. În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul s-a aruncat de pe acoperișul blocului, dar înainte de a face gestul fatal, și-a dat foc.

×
Subiecte în articol: Negreşti
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close