Antena 3 CNN Actualitate Cadavrul unui bărbat omorât de concubină, transportat cu un tomberon! Scenele de groază s-au petrecut la Târgu-Mureş

Cadavrul unui bărbat omorât de concubină, transportat cu un tomberon! Scenele de groază s-au petrecut la Târgu-Mureş

Scene de groază la Târgu Mureș. Poliţiştii sunt în alertă după ce cadavrul unui bărbat de 55 de ani a fost descoperit într-un tomberon cărat de o femeie spre pădurea de la marginea municipiului.

Cadavrul unui bărbat omorât de concubină, transportat cu un tomberon! Scenele de groază s-au petrecut la Târgu-Mureş
de Georgiana Adam    |    18 Feb 2021   •   12:03

Alerta a fost dată joi dimineaţa, când femeia suspectă a fost oprită de poliție, după ce un cetățean a sunat la 112. În tomberonul pe care îl căra a fost descoperit cadavrul unui bărbat.

Primele cercetări ale oamenilor legii au scos la iveală că acesta fusese omorât de concubina sa, care i-a dat cu toporul în cap. 
Totul s-a intamplat într-un bloc din Târgu Mureș, în faţa unui copil de opt ani.

Bărbatul își teroriza concubina, fiica și mama, bea mult, făcea scandal și se certau mai tot timpul. Concubina s-a enervat și l-a lovit cu toporul. După ce a comis crima, concubina bărbatului a apelat chiar la ajutorul mamei! Aceasta a pus cadavrul într-un tomberon cu intenția de a-l duce în pădurea de la marginea oraşului, potrivit surselor Antena3. 

Acțiunea femeii a atras însă atenția, iar poliția a intervenit înainte ca urmele abominabilei fapte să fie șterse. 

 

×
Subiecte în articol: Târgu Mureș
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close