Antena 3 CNN Actualitate Cadavrul celui de-al patrulea tânăr înecat în Lacul Razelm a fost găsit

Cadavrul celui de-al patrulea tânăr înecat în Lacul Razelm a fost găsit

Cadavrul celui de-al patrulea tânăr înecat în Lacul Razelm a fost găsit
Sursa foto: Foto: Videonews
19 Mai 2011   •   18:48

Valentin Ghena, ultimul dintre cei patru tineri care au pierit în lacul Razelm, a fost găsit joi dimineaţă. Era la câteva sute de metri de mal, dar trupul lui a cedat în timp ce înota să-şi salveze viaţa. Miercuri seară, înainte de oprirea căutărilor, pescarii au găsit-o şi pe Georgiana, femeia de 31 de ani care a lăsat în urmă patru copii.

Trupul lui Valentin Ghena a fost descoperit destul de aproape de mal. La fel ca şi tânărul descoperit acum două zile, Valentin a murit încercând să-şi salveze viaţa. Aseară, când se pregăteau să oprească căutările, localnicii au reuşit să scoată din lac şi trupul Georgianei.

Tot miercuri, dar dimineaţă, pescarii din Lunca au găsit trupul neînsufleţit al Petruţei, fata de 16 ani.

Acum, rudele victimelor îşi plâng durerea şi îl acuză pe singurul supravieţuitor. Tânărul a recunoscut faptul că nu a ajuns la mal prin propriile forţe, ci cu ajutorul unui rezervor de benzină. Şi-a lăsat astfel prietenii în urmă, fără şansă.

"Fiecare a încercat să se salveze cum a putut şi este greu de crezut că în apa aceea atât de rece, cum este acolo, cineva ar fi putut să-şi manifeste solidaritatea", spune psihiatrul Florin Tudose.

 


×
Subiecte în articol: inecati tineri
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close