Antena 3 CNN Actualitate Cadavrul tranşat al unui bărbat, descoperit în portbagajul unei maşini din parcarea unui cămin studenţesc

Cadavrul tranşat al unui bărbat, descoperit în portbagajul unei maşini din parcarea unui cămin studenţesc

Cadavrul tranşat al unui bărbat, descoperit în portbagajul unei maşini din parcarea unui cămin studenţesc
Sursa foto: Facultatea de Medicina Timisoara
01 Aug 2009   •   14:52

Descoperire şoc la Timişoara. Cadavrul tranşat al unui bărbat de 65 de ani a fost găsit în portbagajul unei maşini cu numere de Germania, parcate în faţa unui cămin care aparţine Universităţii de Medicină şi Farmacie. Principalii suspecţi sunt doi studenţi ai acestei universităţi.

Poliţiştii au fost anunţaţi de portarul Căminului 2 Medicină, care a observat doi studenţi ce cărau nişte bagaje voluminoase din care curgea sânge. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au deschis portbagajul maşinii şi au descoperit, într-un bagaj, trunchiul unui bărbat, iar într-o pungă, picioarele acestuia.

Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că bărbatul mort avea 65 de ani şi locuia în Timişoara. În camera în care se presupune că a avut loc crima, locuiesc doi tineri, o fată şi un băiat.

Poliţiştii au organizat o percheziţie într-un apartament din Timişoara, unde l-au descoperit şi pe unul din suspecţi. În timp ce poliţiştii căutau indicii, bărbatul a intrat în baie, unde a încercat să se sinucidă tăindu-şi venele. Poliţiştii au chemat de urgenţă o ambulanţă iar tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Starea sa de sănătate este acum stabilă, şi urmează să fie audiat de poliţişti.

Fata nu este încă de găsit. Colegii spun că era o persoană foarte liniştită. Ea ar fi trebuit să ajungă acasă vineri seara, însă nu a mai ajuns. Părinţii s-au dus la Baia de Criş unde bănuiesc că locuieşte prietenul fetei, însă nu i-au găsit acolo.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Carmen Bejan
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close