Antena 3 CNN Actualitate Cadavrul unei prostituate, găsit într-un canal de pe marginea DN 7, în Arad

Cadavrul unei prostituate, găsit într-un canal de pe marginea DN 7, în Arad

Cadavrul unei prostituate, găsit într-un canal de pe marginea DN 7, în Arad
Sursa foto: Foto: Antena3
16 Iul 2012   •   16:18

Procurorii şi poliţiştii din Arad au declanşat o anchetă în cazul decesului unei femei de 36 de ani al cărei trup a fost găsit, duminică seară, într-un canal aflat pe marginea DN 7, informează Mediafax. Surse din rândul anchetatorilor afirmă că este vorba despre o prostituată.
   
Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Arad, cadavrul femeii a fost găsit într-un canal aflat în apropierea unei parcări de camioane de pe DN 7.
   
Cadavrul a fost observat de un şofer de tir care a alertat autorităţile, la faţa locului mergând procurori şi poliţişti.
   
"La faţa locului au fost descoperite actele de indentitate ale victimei, fiind vorba despre o femeie de 36 de ani. Cauzele decesului urmează să fie stabilite după primirea raportului de la medicul legist", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu.
   
Surse din rândul anchetatorilor afirmă că femeia practica prostituţia, având drept clienţi şoferi de tir, iar în poşeta aflată lângă cadavru au fost găsite şi bancnote de 10 euro.
   
Cadavrul era în stare de putrefacţie, iar anchetatorii cred că moartea s-a produs în urmă cu aproximativ două săptămâni.
   

×
Subiecte în articol: cadavru Arad
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close