Antena 3 CNN Actualitate Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un cort în munţii Bucegi

Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un cort în munţii Bucegi

Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un cort în munţii Bucegi
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Iun 2011   •   10:29

În munţii Bucegi, un cioban a găsit un cadavru, într-un cort, în pădure. Era trupul unui bărbat, aflat deja în descompunere, semn că omul era mort de ceva vreme. O echipă de anchetatori încearcă acum să afle identitatea bărbatului şi dacă cineva a semnalat dispariţia sa.

Salvamontiştii s-au chinuit minute bune să coboare cadavrul la poalele muntelui. Ei au fost alertaţi la lăsarea întunericului de un cioban, care a simţit un miros puternic când a trecut cu oile prin zonă. L-a urmărit şi a dat peste cortul în care omul şi-a găsit sfârşitul.

Descoperirea i-a pus pe gânduri până şi pe anchetatori. La prima vedere, bărbatul părea să fie bine pregătit pentru o excursie cu cortul. Era îmbrăcat destul de gros şi avea la el inclusiv un sac de dormit.

Asupra sa nu s-a găsit însă nici un act de identitate. Chiar dacă bărbatul părea să fie pregătit să petreacă câteva zile în natură, nu a ales un loc tocmai indicat.

Cadavrul a fost transportat la Instittutul de Medicină Legală din Ploieşti pentru investigaţii amănunţite. Până la aflarea rezultatelor, poliţiştii vor încerca să afle identitatea bărbatului.

×
Subiecte în articol: munte Bucegi cadavru cort
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close