Antena 3 CNN Actualitate Cadou de la Primărie. 11 parcări din centrul Bucureştiul vor fi gratuite timp de două luni

Cadou de la Primărie. 11 parcări din centrul Bucureştiul vor fi gratuite timp de două luni

Cadou de la Primărie. 11 parcări din centrul Bucureştiul vor fi gratuite timp de două luni
28 Noi 2008   •   19:58

Firma Dalli, cea care administrează parcările din Bucureşti, este mai săracă. A pierdut 11 locaţii în cele mai bune zone din centrul Capitalei . Acestea au intrat în administrarea Primăriei care a hotărât ca timp de două luni, să le dea gratis şoferilor bucureşteni.
Locaţiile includ Academia Odeon, Athenee Hilton, Batiştei, Biblioteca Universitară, Budişteanu, C.A. Rosetti, Calea Dorobanţi, de lângă Conservator, de pe bulevardul Dacia, parcajul Doamnei Romexpo, precum şi cel de la BRD - din strada Edgar Quinet. În următoarele 60 de zile, parcarea în aceste zone va fi gratuită.
"Primăria va intra în legalitate cu toate aceste contracte, pentru că doar aşa putem gestiona corespunzător banul public. Ce este al bucureşteanului trebuie să se întoarcă la bucureştean", susţine Sorin Oprescu, potrivit Mediafax.
În luna octombrie, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, solicita societăţii Dalli să predea un număr de 11 amplasamente din centrul Capitalei. Ele fuseseră preluate de societatea în cauză fără a fi prevăzute în contract, după ce un control al municipalităţii stabilea că firma nu şi-a respectat obligaţiile contractuale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu locuri de parcare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close