Antena 3 CNN Actualitate Cadru medical din Vaslui cu COVID a fugit din spital să se roage la biserică. A sărutat toate incoanele până sa apară poliția să o prindă

Cadru medical din Vaslui cu COVID a fugit din spital să se roage la biserică. A sărutat toate incoanele până sa apară poliția să o prindă

Situație scandaloasă în județul Vaslui. O infirmieră infectată cu coronavirus ce era internată în spital de zece zile a fugit la biserică duminică pentru a se ruga.

Cadru medical din Vaslui cu COVID a fugit din spital să se roage la biserică. A sărutat toate incoanele până sa apară poliția să o prindă
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    25 Aug 2020   •   11:25

Femeia în vârstă de 48 de ani lucrează la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui și fusese internată în urmă cu zece zile la Spitalul din Bârlad. De asemenea, aceasta era diagnosticată cu o formă ușoară a bolii.

Duminică, infirmiera s-a decis să meargă la biserica din curtea spitalului să se roage. Până au ajuns cadrele medicale la ea, aceasta sărutase deja icoanele.

„Nu se face aşa ceva, oricât de credincios eşti! Infecţia se răspândeşte foarte repede, nu trebuia să meargă la Biserică. Noi nu putem încuia pacienţii, dar aceştia trebuie să fie conştineţi că nu au voie în comunitate, dacă nu sunt complet vindecaţi! Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele! Am fost nevoiţi să anunţăm şi poliţia”, a spus Daniela Borş, managerul spitalului din Bârlad, citat de Vremea Nouă.

Dosar penal, pentru infirmiera ”credincioasă”

„Am fost sesizaţi prin apel la 112 de către un medic de la spitalul din Bârlad, cu privire la faptul că, o femeie de 48 de ani ar fi părăsit salonul unde era internată. În scurt timp aceasta a fost găsită în interiorul bisericii din curtea spitalului. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

×
Subiecte în articol: coronavirus biserica
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close