Antena 3 CNN Actualitate Cafenea din Piatra Neamţ, distrusă de un incendiu: Autorităţile suspectează un act intenţionat

Cafenea din Piatra Neamţ, distrusă de un incendiu: Autorităţile suspectează un act intenţionat

Cafenea din Piatra Neamţ, distrusă de un incendiu: Autorităţile suspectează un act intenţionat
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Ian 2011   •   08:12

O cafenea din centrul oraşului Piatra Neamţ s-a făcut scrum duminică noapte. Poliţiştii şi pompierii cred că este vorba despre un act intenţionat, aşa că sunt în alertă şi încearcă să dea de urma autorului sau a autorilor.

Poliţiştii au confirmat acţiunea intenţionată şi nu exclud nicio ipoteză privind motivul incendierii. Explozia, urmată de incendiu, a distrus aproape în întregime localul.

"Cauza probabilă a incendiului produs la cafeneaua situată pe Bulevardul Decebal din municipiul Piatra Neamţ este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a-l genera", susţin reprezentanţii ISU Neamţ.

Ipotezele luate în calcul de autorităţi sunt, pe de o parte, o răzbunare între clanurile interlope şi, pe de altă parte, recuperarea unei sume de bani de la societatea de asigurări. Din primele informaţii, se pare că localul ar fi asigurat pentru aproximativ 400.000 de euro.

Patroana localului este convinsă însă că atacul are legătură cu cel de acum două luni. Primele cercetări duc spre un singur suspect, care a spart un geam din spatele localului şi a aruncat un coctkeil Molotov înăuntru.

În cazul incendierii de acum două luni, principalul suspect a fost Cristian Chilat, zis Falău, bărbatul acuzat că l-a împuşcat pe interlopul Gheorghiţă Mararu.

 


×
Subiecte în articol: incendiu cafenea Piatra Neamț
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close