Câine tras cu sania de un copil pe bicicletă, în Râşca, Cluj

de Alin Tarnovschi    |    02 Feb 2021   •   17:40
Câine tras cu sania de un copil pe bicicletă, în Râşca, Cluj Facebook

Un copil din comuna Râşca, judeţul Cluj, a fost filmat în timp ce plimba cu sania, pe zăpadă, un câine. Băiatul a legat sania de bicicletă şi astfel şi-a plimbat câinele pe străzile din comună.

Imaginile au fost postate pe Facebook, în urmă cu câteva zile, iar de atunci au adunat mii de aprecieri, dar şi distribuiri.

Pe acestea se poate observa cum, mai întâi, copilul aşează câinele pe sanie, iar acesta din urmă stă nemişcat, semn că nu e pentru prima dată când pleacă într-o "excursie" pe străzile comunei împreună cu stăpânul său.

După ce s-a asigurat că prietenul său stă pe sanie, copilul se urcă pe bicicletă şi porneşte la drum.

Pe o zăpadă de câţiva centimetri, bicicleta derapează puţin, astfel că băiatului nu îi este foarte uşor să îşi menţină echilibrul în timp ce trage sania pe care se află câinele.

Astfel de imagini ne aduc aminte de copilărie şi, în acelaşi timp, readuc speranţa că, printre toate lucrurile rele şi filmuleţele care circulă pe internet în care anumiţi indivizi chinuie animale sau chiar le ucid fără milă, binele învinge întotdeauna.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close