Antena 3 CNN Actualitate Cadavre de câini și munți de gunoaie, găsite în apartamentul unei femei din București | ”A fost văzută săpând o groapă lângă bloc”

Cadavre de câini și munți de gunoaie, găsite în apartamentul unei femei din București | ”A fost văzută săpând o groapă lângă bloc”

Un apartament din Sectorul 6 din București a fost percheziționat vineri de polițiști. Acolo au fost găsite mai multe cadavre de câini și munți de gunoaie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iun 2023   •   14:15

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile pentru că nu au mai suportat zgomotele și mirosul puternic. 

"A fost văzută săpând o groapă lângă bloc, iar nouă ni s-a părut dubios de ce sapă o groapă atât de mare. Ea a zis că îngroapă un câine. Ne-am și speriat, am zis să nu fie groapă pentru un copil", a declarat un locatar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii au fost îngroziți de ce au găsit în apartament.

Femeia de 50 de ani omorâse patru câini și stătea cu leșurile în casă.

Citește și: Alertă pe litoral! Un delfin mort a fost adus de valuri, pe o plajă din Mamaia

Pe lângă animalele moarte, în apartament, mai erau și patru câini vii.

"Sunt ani de când ne chinuim cu ea, nu se poate ajunge la o soluție. Adună câini de pe stradă sau îi fură. Îi ține nemâncați, vine la două, trei zile acasă și nu-i hrănește", a mai declarat o vecină.

Polițiștii au anunțat și protecția animalelor.

"Serviciul pentru Protecția Animalelor din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la suspiciuni privind moartea cu violență a unor animale. Vecinii de la apartamentul vecin au sesizat miros de putrefacție", potrivit protecției animalelor.

Câinii găsiți în viață au fost ridicați și duși la un adăpost.

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close