Antena 3 CNN Actualitate Călăraşi. Instanţa din Olteniţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 17 persoane implicate într-un scandal din Budeşti

Călăraşi. Instanţa din Olteniţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 17 persoane implicate într-un scandal din Budeşti

Călăraşi. Instanţa din Olteniţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 17 persoane implicate într-un scandal din Budeşti
Sursa foto: Foto: antena3
22 Sep 2012   •   09:56

Instanţa din Olteniţa a emis, sâmbătă dimineaţa, 17 mandate de arestare preventivă pe numele unor persoane implicate, săptămâna trecută, într-un conflict din localitatea Budeşti, judeţul Călăraşi, soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea a două autovehicule.
   
Cele 17 mandate de arestare preventivă au fost emise pentru acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
   
"Pe numele a 12 persoane, cu vârste între 18 şi 39 ani, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Acestea au fost depuse în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. Pentru alţi 11 suspecţi a fost luată măsura interdicţiei de a părăsi ţara", informează Poliţia Română.
   
Instanţa a emis, în lipsă, şi cinci mandate de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele a cinci bărbaţi din comuna Fundeni, cu vârste între 20 şi 47 ani, care se sustrag cercetărilor. Poliţiştii efectuează verificări pentru prinderea acestora,cei cinci fiind puţi în urmărire.
   
Cele 17 persoane au fost implicate, în seara de 12 septembrie, într-un conflict, produs pe o stradă din Budeşti, în urma căruia trei persoane au fost rănite şi două autovehicule avariate.  De la locuinţele suspecţilor, poliţiştii au ridicat mai multe obiecte contondente, săbii şi o armă.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close