Antena 3 CNN Actualitate Călăraşi. Jaf de 100.000 de lei în mai puţin de un minut

Călăraşi. Jaf de 100.000 de lei în mai puţin de un minut

Călăraşi. Jaf de 100.000 de lei în mai puţin de un minut
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Noi 2010   •   20:57

Jaf în mai puţin de un minut în Călăraşi. În plină zi, doi hoţi înarmaţi au reuşit să spargă o bijuterie şi să fugă cu bijuterii şi bani, paguba fiind de 100.000 de lei. Ca să fie siguri că nu vor fi prinşi, suspecţii l-au ameninţat pe angajat cu pistolul, l-au bătut şi l-au încuiat într-o baie.

La ora 14:30, doi indivizi pe un scuter au venit de pe o străduţă lăturalnică şi au parcat chiar în faţa bijuteriei. Aveau cagule pe faţă. Au coborât şi au intrat în magazin, unde l-au găsit doar pe vânzător. Unul a scos un pistol şi l-a ameninţat şi, ca să fie sigur că nu vor fi prinşi l-a lovit cu pistolul după ceafă. După ce l-au bătut crunt, cei doiau furat tot ce le-a czut în mână: bijuterii şi bani de o valoare totală de 100.000 de lei. Toată operaţiunea a durat mai puţin de un minut.

Criminaliştii au ajuns imediat în faţa bijuteriei. Au anchetat toate persoanele care ar fi putut da detalii şi au prelevat mai multe probe.

Date cu privire la scuterul cu care se deplasau cei doi au fost comunicate tuturor echipajelor aflate în teren.

Patronul bijuteriei nu este la prima experienţă de acest tip. Anul trecut, o altă bijuterie care-i aparţine a fost spartă .

Jaf în Călăraşi: 100.000 de lei, furaţi în mai puţin de un minut

×
Subiecte în articol: Calarasi jaf banca
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close