Antena 3 CNN Actualitate Călăraşi. Omul de afaceri George Naghi, condus pe ultimul drum

Călăraşi. Omul de afaceri George Naghi, condus pe ultimul drum

Călăraşi. Omul de afaceri George Naghi, condus pe ultimul drum
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    10 Aug 2011   •   14:03

Mii de oameni din municipiul Călăraşi au venit, miercuri, să îl conducă pe ultimul drum pe George Naghi, patronul fabricii de mezeluri Aldis, care a murit duminică, într-un accident nautic.

Cortegiul funerar care îl însoţeşte pe omul de afaceri Georghe Naghi a plecat de la ferma unde el s-a aflat în ultimele trei zile. Cortegiul a făcut o oprire la fabrica de mezeluri pe care el a contruit-o în ultimii ani, iar acolo muncitorii şi-au putut lua un ultim rămas bun de la cel care le-a fost şef.

În municipiul Călăraşi, mii de oameni au coborât în stradă să-l vadă pentru ultima dată pe cel care le-a dat atâtea locuri de muncă şi care i-a ajutat pe foarte mulţi dintre cei care locuiesc în acest municipiu.

Cortegiul se va opri pentru câteva minute şi în faţa casei în care a locuit George Naghi împreună cu soţia sa. Acolo, apropiaţii şi vecinii îi vor putea aduce un ultim omagiu lui Naghi.

Apoi, va urma o slujbă religioasă la biserica din apropiere, iar cortegiul îşi va opri drumul la Cimitirul Central din Muncipiul Călăraşi.

Omul de afaceri George Naghi a murit duminică, în urma unui accident de şalupă.

 


×
Subiecte în articol: înmormântare Calarasi om de afaceri
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close