Antena 3 Actualitate Călăraşi. Omul de afaceri George Naghi, condus pe ultimul drum

Călăraşi. Omul de afaceri George Naghi, condus pe ultimul drum

de M.Z.    |    10 Aug 2011   •   14:03
Călăraşi. Omul de afaceri George Naghi, condus pe ultimul drum
Sursa foto: Foto: Videonews

Mii de oameni din municipiul Călăraşi au venit, miercuri, să îl conducă pe ultimul drum pe George Naghi, patronul fabricii de mezeluri Aldis, care a murit duminică, într-un accident nautic.

Cortegiul funerar care îl însoţeşte pe omul de afaceri Georghe Naghi a plecat de la ferma unde el s-a aflat în ultimele trei zile. Cortegiul a făcut o oprire la fabrica de mezeluri pe care el a contruit-o în ultimii ani, iar acolo muncitorii şi-au putut lua un ultim rămas bun de la cel care le-a fost şef.

În municipiul Călăraşi, mii de oameni au coborât în stradă să-l vadă pentru ultima dată pe cel care le-a dat atâtea locuri de muncă şi care i-a ajutat pe foarte mulţi dintre cei care locuiesc în acest municipiu.

Cortegiul se va opri pentru câteva minute şi în faţa casei în care a locuit George Naghi împreună cu soţia sa. Acolo, apropiaţii şi vecinii îi vor putea aduce un ultim omagiu lui Naghi.

Apoi, va urma o slujbă religioasă la biserica din apropiere, iar cortegiul îşi va opri drumul la Cimitirul Central din Muncipiul Călăraşi.

Omul de afaceri George Naghi a murit duminică, în urma unui accident de şalupă.

 
Get Adobe Flash player

×
Subiecte în articol: înmormântare Calarasi om de afaceri

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close