Antena 3 CNN Actualitate Călăraşi: Toate drumurile, inclusiv A2, sunt închise

Călăraşi: Toate drumurile, inclusiv A2, sunt închise

Călăraşi: Toate drumurile, inclusiv A2, sunt închise
06 Ian 2017   •   09:54

Drumurile naţionale şi judeţene din judeţul Călăraşi, inclusiv autostrada A2 pe tronsonul Bucureşti-Feteşti, au fost închise, vineri dimineaţa, iar 23 de localităţi, cu peste 16.000 de abonaţi, au rămas fără curent electric, din cauza viscolului şi a ninsorii abundente, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, Ovidiu Tătăranu, a declarat pentru AGERPRES că pompierii militari intervin pentru transportarea la spital a unei femei gravide din comuna Vâlcelele, satul Floroaica, precum şi pentru deblocarea din trafic a mai multor maşini la Chiseleţ şi Spanţov.

"Judeţul Călăraşi se află sub avertizare de cod portocaliu de viscol şi ninsoare abundentă. Autostrada A2 este închisă pe tronsonul Bucureşti-Feteşti, de la ora 6.20, deci tot tronsonul Călăraşi, drumurile naţionale şi drumurile judeţene sunt închise de la ora 7.45", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi.

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului, pompierii militarii au intervenit în ultimele ore pentru a se putea transporta o femeie gravidă la spital, precum şi în alte cinci misiuni de scoatere a mai multor maşini din zăpadă, în care se aflau circa 70 de persoane.

"Pompierii militari din cadru ISU "Barbu Ştirbei" Călăraşi au avut, în ultimele ore, şase misiuni de intervenţie dintre care una a fost pentru transportarea unei femei gravide şi alte cinci misiuni pentru scoaterea maşinilor blocate în zăpadă din cauza viscolului - aproximativ 70 de persoane, iar în acest moment alte trei misiuni sunt în desfăşurare", a mai afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi.

În judeţul Călăraşi, 23 de localităţi cu aproximativ 16.200 de abonaţi au rămas fără energie electrică.

Potrivit IGSU, toate drumurile naţionale din Constanţa, Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi au fost închise de vineri de la ora 7.00 până duminică la ora 7.00 în urma unei decizii a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi a Poliţiei Rutiere, ca măsură preventivă, urmare a prognozelor meteo de înrăutăţire a vremii.

×
Subiecte în articol: Calarasi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close