Antena 3 CNN Actualitate Călăraşi: Un bărbat protestează în faţa Primăriei pentru că nu i s-a răspuns la o cerere depusă în 2010

Călăraşi: Un bărbat protestează în faţa Primăriei pentru că nu i s-a răspuns la o cerere depusă în 2010

Călăraşi: Un bărbat protestează în faţa Primăriei pentru că nu i s-a răspuns la o cerere depusă în 2010
Sursa foto: Foto: ziare.com
12 Mar 2012   •   12:09

Un cetăţean protestează, luni, în faţa Primăriei municipiului Călăraşi, nemulţumit că nu a primit răspuns la o cerere depusă în urmă cu doi ani şi susţinând că primarul Nicolae Dragu nu ar respecta legea.
   
Cetăţeanul afirmă că ar fi înaintat primăriei o cerere în urmă cu doi ani şi nici până în prezent nu ar fi primit răspuns.

"Am o cerere de doi ani de zile. Nu mi s-a dat un răspuns. Pe 16 februarie a făcut doi ani de zile. (...) Legea pentru cine este? Este pentru toată lumea. Conform legii, trebuia în 15 zile să îmi dea un răspuns", a declarat pentru Andrei Ion. 
   
Acesta a menţionat că nu este în campanie electorală şi nu face parte din niciun partid politic. El a afişat mesaje de genul 'Hoţul strigă hoţii!' şi a spus că va continua protestul în faţa Primăriei municipiului Călăraşi în fiecare zi, urmând să vină şi cu alte mesaje, ''până când primarul Nicolae Dragu va înţelege că trebuie să respecte legea''.

×
Subiecte în articol: Calarasi protestatar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close