Antena 3 CNN Actualitate Călător prins fără bilet, snopit în bătaie de controlori. Un alt pasager filmează scenele revoltătoare

Călător prins fără bilet, snopit în bătaie de controlori. Un alt pasager filmează scenele revoltătoare

Scene șocante au fost suprinse într-o stație de autobuz din Timișoara. Un călător găsit fără bilet într-un mijloc de transport în comun a fost luat la bătaie de controlori.

Călător prins fără bilet, snopit în bătaie de controlori. Un alt pasager filmează scenele revoltătoare
de Mia Lungu    |    24 Sep 2021   •   14:20

În imaginile postate pe reţelele sociale se vede cum unul din controlori sare la gâtul bărbatului şi îl trânteşte la pământ. Cearta continuă minute bune, iar angajatul companiei de transport continuă să-l alerge pe bărbat. Între timp, femeia care însoțea victima, cere ajutorul martorilor. Cei doi angajaţi s-au ales cu dosar penal.

La data de 18 mai a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Șagului din municipiul Timișoara ar fi izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că doi angajați ai unei societăți de transport public in comun din municipiu ar fi agresat alți doi călători.

Persoanele au fost conduse la sediul secției de poliție pentru audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "lovirea sau alte violențe", în care se fac cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Persoana vătămată evită să vină la audieri, motiv pentru care cercetările sunt încă în derulare.

Superiorii celor doi controlori lor au anunțat că unul dintre ei a fost deja dat afară, pentru că astfel de comportamente sunt inacceptabile.

Cei doi pasageri, un bărbat și o femeie, au fost coborâți din autobuz în prima stație, după ce a ieșit la iveală că nu platiseră pentru călătorie.

Femeia încearcă să filmeze totul, însă controlorul îi lovește telefonul cu mâna. Celălalt angajat al regiei de transport îl pune pe bărbat la pământ și îl lovește.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul primăverii, iar cazul a fost analizat în comisia de disciplină. Unul dintre angajați a fost deja concediat, iar cel de-al doilea este așteptat să revină la serviciu. Asta după ce ambii și-au luat concedii medicale, ca să întârzie ancheta.

×
Parteneri
Hidroelectrica face angajări şi oferă salarii de 10.000 de lei
x close