Antena 3 CNN Actualitate Călătorii vor avea acces în autobuzele liniilor expres din Capitală doar pe la prima uşă

Călătorii vor avea acces în autobuzele liniilor expres din Capitală doar pe la prima uşă

Călătorii vor avea acces în autobuzele liniilor expres din Capitală doar pe la prima uşă
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Iul 2012   •   14:57
Persoanele care călătoresc în Capitală cu autobuzele linilor expres 780 şi 783 pot urca, începând de luni, doar pe la prima uşă. Un controlor va verifica dacă sunt validate cardurile de călătorie. RATB urmează să analizeze dacă măsura va fi aplicată la toate liniile de transport.

Măsura se aplică de luni, 16 iulie, pe liniile expres 780 şi 783 şi face parte dintr-un proiect-pilot iniţiat de Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) "pentru organizarea mai eficientă a activităţii de verificare şi gestionare a fluxului de călători", se arată într-un comunicat de presă al RATB citat de Mediafax.

"Persoanele care nu deţin un titlu de transport valabil vor fi îndrumate, în vederea achiziţionării, către cel mai apropiat punct de comercializare a acestora", arată RATB.

Măsura a fost luată pentru îmbunătăţirea condiţiilor de transport, atât prin reducerea şi prevenirea călătoriilor frauduloase, cât şi prin oferirea de informaţii călătorilor în timp real, având în vedere caracterul special al celor două linii.

În urma rezultatelor obţinute în cadrul proiectului, reprezentanţii RATB vor analiza oportunitatea implementării acestei măsuri la nivelul tuturor linii de transport.

 

×
Subiecte în articol: RATB autobuz Capitală
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close