Antena 3 CNN Actualitate "Unii prieteni sunt doar de faţadă" | Călin Donca, mesaj tranșant pentru Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de el

"Unii prieteni sunt doar de faţadă" | Călin Donca, mesaj tranșant pentru Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de el

Afaceristul din Brașov, Călin Donca, a transmis un mesaj tranșant la adresa lui Dorian Popa, după ce artistul i-a refuzat propunerea de a face vlog în care să lămurească neînțelegerile dintre ei.

"Unii prieteni sunt doar de faţadă" | Călin Donca, mesaj tranșant pentru Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de el
Sursa foto: Instagram | Facebook
de Claudia Popovici    |    02 Ian 2024   •   20:35

După ce a fost eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu, Călin Donca a luat legătura cu Dorian Popa, însă artistul i-a transmis că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu el.

Afaceristul din Brașov s-a declarat dezamăgit de această reacţie, mai ales că potrivit acestuia, cel pe care îl considera prieten i-a adus acuzaţii dure atunci când el era închis și nu putea să se apere.

"Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el”, a declarat Călin Donca, pentru Fanatik.ro.

De asemenea, Călin Donca a ţinut să le mulțumească celor care i-au fost alături în aceste vremuri tulburi. 

"Prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”, a mai spus Călin Donca.

Citeşte şi: Călin Donca, mesaj în lacrimi la eliberarea din închisoare: "Într-o situație de genul acesta simțiți ce contează cu adevărat"

×
Subiecte în articol: Călin Donca Dorian Popa
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close