Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la adresa Laurei Kovesi: „Mediocritate, slugărnicie, duplicitate. Este o lecție care ni se dă, în sensul prost”

Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la adresa Laurei Kovesi: „Mediocritate, slugărnicie, duplicitate. Este o lecție care ni se dă, în sensul prost”

Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la adresa Laurei Kovesi: „Mediocritate, slugărnicie, duplicitate. Este o lecție care ni se dă, în sensul prost”
Sursa foto: foto: Agerpres
20 Sep 2019   •   11:47

Călin Popescu Tăriceanu, fostul președinte al Senatului, a reacționat categoric pe pagina sa de Facebook la adresa Laurei Codruţa Kovesi, cât şi a instituţiilor europene, subliniind că ”este o lecție care ni se dă, în sensul prost în care înțelege UE să facă lucrurile”.

Liderul ALDE susţine că fosta șefă a DNA este o persoană caracterizată de mediocirtate, slugărnicie şi duplicitate.

„Doamna Kovesi îmi pare o persoană caracterizată de mediocritate profesională, de slugărnicie, de duplicitate, care a favorizat acțiunile forțelor oculte asupra justiției. Este sancționată cu două decizii CCR. Este sancţionată cu două decizii ale Curţii Constituţionale: una pentru încălcarea principiului fundamental al separaţiei puterilor în stat, prima decizie, a doua decizie a sancţionat-o pentru faptul că nu a vrut să se prezinte la audieri în faţa Parlamentului, sfidând astfel instituţia fundamentală legislativă.

E o lecție care ni se dă, în sensul prost în care înțelege UE să facă lucrurile. Nouă ni s-a cerut riguros să avem oameni profesioniști în instituții.

Am avut curiozitatea să citesc CV-ul domnului Bohnert și acum vedem că nu contează calitățile profesionale, experiența, ci jocul politic. Nouă ni se spunea - nu faceți interferență politică în justiție și s-a dovedit acolo că se face exact invers”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close