Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, despre cazul Valea Uzului: Un gest pe care nu pot să îl accept

Călin Popescu Tăriceanu, despre cazul Valea Uzului: Un gest pe care nu pot să îl accept

Călin Popescu Tăriceanu, despre cazul Valea Uzului: Un gest pe care nu pot să îl accept
Sursa foto: Foto: Facebook/ Calin Popescu Tariceanu
19 Mai 2019   •   16:29

 Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, lider al ALDE, a criticat duminică gestul "probabil al unor extremişti" care au acoperit cu saci de plastic mai multe cruci ale eroilor români din Cimitirul Internaţional al Eroilor Valea Uzului din Dărmăneşti. 

"Cred că atitudinea probabil a unor extremişti care au învelit crucile cu pungile negre reprezintă un gest pe care eu nu pot să îl accept, mi se pare regretabil şi sper că înţelepciunea şi necesitatea unui echilibru pentru realizarea unei convieţuiri paşnice a locuitorilor din zonă este ceea ce trebuie să urmeze", a declarat Tăriceanu, la Giurgiu. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău au demarat cercetări, vineri, după ce mai multe cruci ale eroilor români din Cimitirul Internaţional al Eroilor Valea Uzului din Dărmăneşti au fost acoperite cu saci din material plastic, sub pretextul că ar fi amplasate ilegal, imaginile fiind postate pe pagina de socializare a unor activişti maghiari. 

Călin Popescu-Tăriceanu s-a aflat duminică la Giurgiu pentru a se întâlni cu membrii şi simpatizanţii ALDE înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai. A fost însoţit de secretarul general al partidului, Daniel Chiţoiu, şi vicepreşedinţii Andrei Gerea şi Varujan Vosganian

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close