Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu-Tăriceanu: DNA are ca scop umilirea oamenilor

Călin Popescu-Tăriceanu: DNA are ca scop umilirea oamenilor

Călin Popescu-Tăriceanu: DNA are ca scop umilirea oamenilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Feb 2017   •   11:40

Liderul ALDE a afirmat, într-o dezbatere publică la care au participat câteva sute de aleși de comune, că  ”toată lumea în România face gargară cu corupția, iar de dimineață până seara numai cu corupția în gură stau”. 

”M-am bucurat foarte mult că am putut să punem în aplicare decizia susținută de noi în campanie de creșetere a salariilor pentru cei care lucrează în administrația locală. În România de câțiva ani buni este o vânătoare de vrăjitoare. Foarte mulți primari au trebuit să treacă prin anchete extrem de neplăcute pentru ei, pentru că le-a afectat imaginea publică. Foarte mulți, în final, s-a dovedit că sunt nevinovați. Dar au făcut acest periplu prin fața televizoarelor pe care îl vedem de câțiva ani de zile și care are parcă drept scop umilirea unor oameni și distrugerea elitelor românești”, le-a spus Tăriceanu primarilor. 

El a adăugat: ”Toată lumea în România face gargară cu corupția. De dimineață până seara numai cu corupția în gură stau. Toată lumea se preocupă de efectele corupției, nimeni nu vorbește despre cauzele corupției din România”.

×
Subiecte în articol: sedinta primari dezbatere coruptie
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close