Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru premier: „Au ales o altă strategie decât cea a respectului. Dacă vor război, nu ne temem”

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru premier: „Au ales o altă strategie decât cea a respectului. Dacă vor război, nu ne temem”

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj pentru premier: „Au ales o altă strategie decât cea a respectului. Dacă vor război, nu ne temem”
03 Sep 2019   •   22:29

Călin Popescu Tăriceanu a criticat-o dur pe Viorica Dăncilă, spunând că, deși au decis că vor merge pe drumuri separate și se vor respecta, „mă face să cred că au ales o altă strategie decât cea a respectului”. „Dacă vor război, nu ne temem”, a mai spus fostul lider al Senatului. 

"Doamna Dăncilă cred că, din păcate, în momentul de faţă, este înconjurată de nişte consilieri cu ghilimele care o pun să facă tot felul de greşeli. Cu toate că la despărţire i-am spus doamnei premier că, sigur, am colaborat, mai bine sau mai rău, dar dacă decidem să mergem pe drumuri separate, cred că acest lucru se va face în condiţii civilizate şi că ne vom respecta.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, o agresiune fără seamăn, fără comparaţie, din partea doamnei premier asupra noastră mă face să cred că au ales o altă strategie decât cea a respectului. Sigur, că în aceste condiţii şi noi suntem obligaţi să ne apărăm. Cu alte cuvinte, ca să folosesc o comparaţie pe care am mai rostit-o, nu oferim şi celălalt obraz. Dacă vor război, chiar dacă suntem mai mici, nu ne temem", a declarat Tăriceanu la Antena 3. 

×
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close