Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu: Noi, la ALDE, solicităm amânarea începerii școlii până după alegerile locale

Călin Popescu Tăriceanu: Noi, la ALDE, solicităm amânarea începerii școlii până după alegerile locale

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, critică dur harta publicată de Ministerul Sănătății cu județele din țară împărțite în funcție de scenariile după care va începe școala.

Călin Popescu Tăriceanu: Noi, la ALDE, solicităm amânarea începerii școlii până după alegerile locale
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    07 Sep 2020   •   15:00

Călin Popescu Tăriceanu a criticat, pe pagina de Facebook, harta conform căreia se vor stabili scenariile de începere a școlii. Președintele ALDE susține că începerea școlii fără măsuri clare pentru o bună desfășurare, este o greșeală. 

„Haosul din învățământ continuă. Azi guvernul Iohannis-Orban a făcut publică harta după care se vor aplica scenariile. Știți care, alea pe culori. În general harta e verde, deci școlile vor începe cu prezență fizică. În București văd că este scenariul galben, jumătate online, jumătate acasă, adică struțo-cămilă!

Insistența guvernului de a începe școala, chiar dacă nu au apucat să ia măsuri pentru o bună desfășurare, este o greșeală. Înțeleg rațiunea politică pentru această insistență, pentru că dacă amâni începerea școlii este logic să amâni și alegerile, dar asta înseamnă să pierzi procente”, a scris Călin Popescu Tăriceanu. 

Tăriceanu: Solicităm amânarea începerii școlii până după alegerile locale

Președintele ALDE solicită amânarea începerii școlii, până după alegerile locale: „Noi, la ALDE, solicităm amânarea începerii școlii până după alegerile locale. Le mai dăm două săptămâni guvernanților să se mai organizeze, să cumpere măști, să asigure sisteme de testare pentru profesori și elevi, să cumpere tablete pentru cei care au nevoie, să facă un plan pentru situațiile în care vor exista focare de infecție”, a mai spus politicianul. 

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close