Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu: „Nu se desființeaza Pilonul II, nu poate fi vorba de așa ceva”

Călin Popescu Tăriceanu: „Nu se desființeaza Pilonul II, nu poate fi vorba de așa ceva”

Călin Popescu Tăriceanu: „Nu se desființeaza Pilonul II, nu poate fi vorba de așa ceva”
23 Mai 2018   •   17:22

Sedinţă explozivă la Palatul Victoria. Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu premierul Viorica Dăncilă au discutat timp de două ore într-o întâlnire cu uşile închise. Este o întâlnire normală, având în vedere că cei doi sunt liderii coaliţiei, spunea premierul chiar înainte de întâlnire.

”Îi dau asigurările că se va bucura de tot sprijinul. Am asigurat-o de soliditatea majorității guvernamentale din Parlament. I-am vorbit de sprijinul instituțional de președinte al Senatului”, i-a transmis șeful Senatului premierului Dăncilă. 

„Am făcut o discuție mult mai largă și pe alte subiecte. Cele 3 categorii mari de proiecte pe care Guvernul le propune pentru parteneriatul public- privat: autostrăzi, spitale CFR și spitalul republican.

Am vorbit și despre stadiul proiectului de ordonanță referitor la achizițiile publice, va fi aprobat mâine, în ședință. Mi-a arătat câteva planșe. A fost o întâlnire foarte agreabilă. Mi-a zis și de întâlnirea pe care a avut-o ieri cu reprezentanții diplomatici ai statelor din UE. A fost o agendă destul de plină. Am vrut să arăt că prim-ministrul are acest suport necondiționat din partea noastra. Actul de guvernare nu îmi este indiferent. Urmăresc de aproape actul de guvernare. Am ținut să o felicit pe doamna Dăncilă pentru modul corect în care se comportă Guvernul în raport cu cetățenii.

Nu am discutat de Pilonul II. Și prim-ministrul v-a spus un lucru clar: nu se desființează. Am vazut și o campanie lansată de ĂNL, e dreptul lor sa dezinformeze. Nu se desființeaza Pilonul II, nu poate fi vorba de așa ceva. Nu se stopează nici contribuțiile. O analiză a randamentului Pilonului II e necesară, dar nu se pune problema desființării.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close