Antena 3 Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, primele declarații după rezultatele exit-poll la europarlamentare: „Rezultatele sunt doar indicative, nu finale”

Călin Popescu Tăriceanu, primele declarații după rezultatele exit-poll la europarlamentare: „Rezultatele sunt doar indicative, nu finale”

26 Mai 2019   •   21:31
Călin Popescu Tăriceanu, primele declarații după rezultatele exit-poll la europarlamentare: „Rezultatele sunt doar indicative, nu finale”

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019.Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a făcut primele declarații  după rezultatele exit-poll la europarlamentare din 26 mai. 

„Constantăm că este un număr foarte mare de votanți, lucrare care demonstrează că democrația în România este vie și sănătoasă. Rezultatele exit-poll sunt doar indicative. Vom face o analiză,  este nevoie să ne luăm un timp de reflecție și de analiză, să nu luăm o decizie pripită. Noapte este un sfetnic bun”.

Întrebat cum privește rezultatele exit-poll la europarlamentare pentru ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a precizat că rezultatelor sunt indicative, nu finale.

„Rezultatele sunt doar indicative, nu finale. Sigur că participarea aceasta record ne diminuează ponderea”, a declarat președintele ALDE.

„În ceea ce privește referendumul, acesta va trece pragrul validării, însă, părerea mea nu mi-o schimb. Referendumul nu face decât să adânceasca falia care există astăzi în România”, a adăugat Călin Popescu-Tăriceanu.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close