Antena 3 Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, referitor la achitarea lui Ponta: ÎCCJ dă dovadă de independenţă

Călin Popescu Tăriceanu, referitor la achitarea lui Ponta: ÎCCJ dă dovadă de independenţă

10 Mai 2018   •   19:11
Călin Popescu Tăriceanu, referitor la achitarea lui Ponta: ÎCCJ dă dovadă de independenţă
Sursa foto: Foto: Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu a spus despre decizia ÎCCJ de a-i achita pe postul prim-ministru, Victor Ponta, și pe Dan Șova că dovedește că e independentă și înțelege rolul atribuit de Constituție. 

"Salut decizia pe care ÎCCJ a dat-o astăzi în dosarul lui Victor Ponta. ÎCCJ dă o dovadă de independenţă şi arată că înţelege să îşi exercite rolul atribuit de Constituţie. Decizia a fost luată fără a ţine cont de presiunile externe venite şi este o dovadă că aşa trebuie să funcţioneze un sistem democratic. Cred că reformele din Justiţie vor genera din nou încrederea în valorile democratice şi liberale de care România are nevoie”, a spus Tăriceanu. 

„În ultimele săptămâni am văzut multe exemple de independenţă în numeroase instanţe de judecată şi sunt sigur că dovezile despre abuzurile şi excesele statului paralel au cântărit greu în aceste decizii", a adăugat Călin Popescu Tăriceanu, într-o postare pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close