Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu: ”Susținem la Cotroceni propunerea lui Tudose”

Călin Popescu Tăriceanu: ”Susținem la Cotroceni propunerea lui Tudose”

Călin Popescu Tăriceanu: ”Susținem la Cotroceni propunerea lui Tudose”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3.ro
26 Iun 2017   •   13:37

În urma şedinţei Comitetului Executiv Național, ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat în unanimitate pentru funcţia de premier.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că ALDE a votat, în conducerea lărgită a partidului, să îl susţină pe Mihai Tudose, ca propunere de premier a coaliţiei

”În ultimele zilei am avut o serie de consultări cu Liviu Dragnea, cu privire la o propunere pe care să o avansăm colegilor noștri pentru a fi analizată și aprobată și evident propunere pe care o să o prezentăm la Cotroceni. Colegii mei au fost de acord să susținem propunerea propusă în persoana lui Mihai Tudose, în momentul în care vom merge la Cotroceni”, a afirmat Tăriceanu.

Preşedintele ALDE a mai anunţat că europarlamentarul Norica Nicolai a fost împotriva susţinerii candidaturii lui Tudose pentru funcţia de premier. 

"Norica Nicolai s-a pronunţat încă de ieri şi m-a şi informat. N-am urmărit-o. Mi-a spus că a fost într-o emisiune televizată şi şi-a exprimat un punct de vedere. Eu cred că în orice partid e democratic să existe posibilitatea exprimării unor puncte de vedere divergente", a explicat Tăriceanu. 

Acesta a adăugat că membrii Biroului Politic Central au hotărât prin vot propunerea de excludere a lui Remus Borza din partid.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close