x close

Călin Popescu Tăriceanu: Trecerea la PPE îi dă posibilitatea lui Antonescu să devină candidatul dreptei, cu susţinerea lui Băsescu

de A.M.P    |    26 Mai 2014   •   23:41

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a comentat, în ediţia de luni a emisiunii "Sinteza zilei", decizia luată de liberalul Crin Antonescu cu privire la afilierea PNL la PPE.

Tăriceanu a arătat că această decizie a liderului PNL de a părăsi grupul ALDE în favoarea PPE trebuie asociată celeilalte decizii, şi anume cea a ieşirii din USL şi de la guvernare.

"Cele două decizii se leagă. Consecinţa politică a primei decizii a fost spargerea USL-ului, sigur, cu ieşirea de la guvernare, dar şi cu posibilitatea care i-a fost dată lui Băsescu de a reveni în prim planul vieţii politice. Băsescu a reînviat cu o vigoare alimentată de acest succes neaşteptat care a însemnat ruperea USL. Şi acum, pasul doi, trecerea la PPE, care să îi dea posibilitatea lui Crin Antonescu să devină candidatul dreptei, cu susţinerea lui Băsescu", a declarat Tăriceanu.

"Finalul va fi predarea PNL în braţele lui Băsescu, care nu va pregeta să încerce încă o dată absorbţia sau distrugerea lui", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati