Antena 3 CNN Actualitate Un călugăr infectat cu coronavirus a spart geamurile salonului și a fugit din spital

Un călugăr infectat cu coronavirus a spart geamurile salonului și a fugit din spital

Un călugăr infectat cu noul coronavirus de la Mănăstirea-focar Lainici a fugit din spitalul din Târgu Cărbunești. După ce a fost găsit de polițiști, călugărul a fost internat la secția de Psihiatrie. Acesta s-a ales și cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Un călugăr infectat cu coronavirus a spart geamurile salonului și a fugit din spital
de Georgiana Adam    |    30 Noi 2020   •   08:50

Călugărul a fost depistat cu SARS CoV-2 în urmă cu câteva zile, însă nu prezentat simptome. Așa că s-a decis izolarea lui la Mănăstirea Lainici alături de alți călugări care fuseseră și ei confirmați pozitiv cu noul coronavirus

Imediat cum a aflat că este pozitiv, călugărul a fugit din izolare și a fost găsit de polițiști într-o comună din județul Gorj. Pentru că reprezenta un pericol pentru sănătatea populației, polițiștii au decis internarea lui la spitalul suport-COVID din Târgu Cărbunești. Nici aici călugărul nu s-a liniștit. A spart geamurile de la salon și a fugit din nou. 

După câteva ore, oamenii legii l-au găsit și au decis internarea acestuia în secția Psihiatrie, într-un salon cu gratii la ferestre. În același timp, i s-a întocmit și dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în formă continuată. 

×
Subiecte în articol: calugar coronavirus
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close