Femei în straie de călugăriţă abordează oameni pe stradă: "Refuzați pecetea Satanei după cele 7 vaccinuri!"

de Georgiana Adam    |    04 Feb 2021   •   12:15
Femei în straie de călugăriţă abordează oameni pe stradă: "Refuzați pecetea Satanei după cele 7 vaccinuri!" youtube/Ziarul Argeşul

"Suntem călugăriţe, suntem din Caraş-Severin. Ne-am retras în munţi şi vrem să salvăm un număr cât mai mare de oameni". Aşa se recomandă câteva femei în straie negre, ce seamănă cu cele monahale, şi care avertizează oamenii să cumva să-şi facă vaccinul anti-COVID.

Femeile au fost semnalate în Piteşti. Sunt relativ tinere şi par neobosite. Ele abordează trecătorii pe Calea Bucureşti, în zona Filarmonicii, în parcuri sau în staţii de autobuz.

Mesajele lor sunt simple şi directe: „Nu vă vaccinați!”, „Nu acceptați serul în organism!”, „Refuzați pecetea Satanei după cele 7 vaccinuri!”, „Este cel cel mai mare genocid…”

Au la ele o publicaţie color, pe hârtie lucioasă, intitulată  „Adevărul despre noul vaccin ARN Covid-19”. Are doar opt pagini, pline cu "mesaje de la muntele Athos", pasaje din scrierile unor sfinţi dar şi cu opiniile unor persoane, care se recomandă medici sau oameni de ştiinţă, despre "vaccinul ucigaş".

Militantă anti-vaccin în straie negre: "Nu ne temem... Doar Dumnezeu ne poate pedepsi"

Când abordează oamenii, femeile au un repertoriu verbal şi gestual bine pus la punct. Spun „Doamne-ajută!”, se uită fix în ochii celui abordat, îşi apropie cu prudenţă faţa de urechea trecătorului uimit și îi șoptesc „Nu vă vaccinați, refuzați…”

Dacă persoana nu respinge această abordare, femeia îi atinge atinge amical mâna şi îi face un cadou: publicația care stigmatizează vaccinul anti-COVID.

Reporterii de la ziarul Argeşul le-au întrebat pe pretinsele călugăriţe dacă activitatea lor este legală.

„Ce fac ei e legal? Crimele în masă sunt legale? Să ne pedepsească dacă pot. Doar Dumnezeu poate pedepsi. Nu ne temem de voi! Și de nimeni. Suntem gata de jertfă!”, a spus una dintre femei, conform sursei citate. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close