Antena 3 CNN Actualitate Camelia Bogdan, eliberată din funcția de judecător la Curtea de Apel București

Camelia Bogdan, eliberată din funcția de judecător la Curtea de Apel București

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel București a Cameliei Bogdan, ca urmare a aplicării sancțiunii disciplinare constând în ”excluderea din magistratură”.

Camelia Bogdan, eliberată din funcția de judecător la Curtea de Apel București
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2022   •   15:19

”Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel București a doamnei Camelia Bogdan - ca urmare a aplicării sancțiunii disciplinare constând în „excluderea din magistratură”, anunță Administrația Prezidențială.

Camelia Bogdan a fost exclusă definitiv din magistratură, pe 12 aprilie, după o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României prin care i-a fost respins recursul declarat împotriva unei hotărâri a Consiliului Superior al Magistraturii.

"Respinge recursul declarat de Bogdan Camelia şi recursul declarat de Asociaţia „Forumul Judecătorilor din România” împotriva Încheierii din 28 martie 2018 pronunţate de Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, în dosarul nr. 10/J/2017, ca nefondate. Respinge recursul declarat de Bogdan Camelia împotriva Hotărârii nr. 9J din 2 aprilie 2018 şi a Încheierii din 28 martie 2018 pronunţate de Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, în dosarul nr. 10/J/2017, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 12 aprilie 2022", se arată în decizia definitivă luată de ÎCCJ pe 12 aprilie 2022.

×
Subiecte în articol: Camelia Bogdan Klaus Iohannis
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close