Antena 3 CNN Actualitate Camelia Bogdan îl acuză pe inspectorul șef al Inspecției Judiciare că este fan Antena 3. Dovada: un comentariu pe Facebook

Camelia Bogdan îl acuză pe inspectorul șef al Inspecției Judiciare că este fan Antena 3. Dovada: un comentariu pe Facebook

Camelia Bogdan îl acuză pe inspectorul șef al Inspecției Judiciare că este fan Antena 3. Dovada: un comentariu pe Facebook
07 Iul 2016   •   17:42

Judecatoarea Camelia Bogdan (foto) de la Sectia a II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti ii cere presedintelui CSM, judecatorul Mircea Aron, sa sesizeze organul de urmarire penala competent cu privire la inspectorul sef al Inspectiei Judiciare, judecatorul Lucian Netejoru, pe motiv ca acesta din urma a omis sa specifice in declaratia de avere faptul ca, atentie, este membru al Francmasoneriei, aspect care ar incalca prevederile art 5 alin 3 din Legea nr.303/2004. In doua adrese transmise atat sefului CSM, cat si inspectorului sef al Inspectiei Judiciare,Camelia Bogdan cere sa se clarifice apartenenta lui Lucian Netejoru la Francmasonerie, solicitand obtinerea unei adrese de la Marea Loja Nationala in care sa fie specificate aceste aspecte. Totodata, judecatoarea Bogdan apreciaza ca se impune sesizarea Agentiei Nationale de Integritate in vederea indentificarii unor potentialeincompatibilitati intre calitatea de magistrat si cea de membru al unei organizatii oculte. Aceasta din urma solicitare este intemeiata pe faptul ca la acest moment, asa cum se arata in adrese, judecatoarea Bogdan nu detine date care sa ateste daca in prezent domnul Inspector-sef este mason in activitate sau in adormire si nici care au fost/sunt indatoririle sale in cadrul Masoneriei”, scrie Luju.ro.

In sustinerea argumentelor sale, judecatoarea Camelia Bogdan afirma ca inspectorul sef, Lucian Netejoru, este membru in Asociatia Romana pentru Clubul de la Roma (ARCOR), unde figureaza cu aceeasi calitate si “condamnatul Dan Voiculescu precum si incupatul Sorin Oprescu”. Acesta ar fi si motivul, in opinia judecatoarei Bogdan, pentru care Netejoru “nu s-a sesizat pana in prezent in privinta neexecutarii ordinului de confiscare pronuntat prin decizia nr.888/8.08.2014 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti sectia a II-a penala si nici in privinta furnizarii unor date confidentiale de catre presedintele Tribunalului Bucuresti condamnatului Dan Voiculescu”.

Nu in ultimul rand, Camelia Bogdan de la Sectia a II-a penala a Curtii de Apel Bucuresti il roaga pe seful CSM sa verifice care este “pozitia lui Lucian Netejoru in Marea Loja Nationala, filiala Giurgiu, in perioada in care a activat ca presedinte al Tribunalului Giurgiu, cu rugamintea de a verifica si in ce masura si-a completat in mod corespunzator declaratia de interese.

Aceasta din urma solicitare vine dupa ce Bogdan a constatat o apropiere intre Lucian Netejoru si site-ul Antena 3!

Citand site-ul graph.tips, Camelia Bogdan sustine ca “se pot observa comentariile domnului Inspector-Sef Lucian Netejoru la postarea domnului jurnalist ANTENA, Mihai Morar din 10 iulie 2013, respectiv:

Mihai Morar: Corpul meu are 39 de grade. Mi-e dor de zilele cand nisipul atinge temperatura asta. Iar mie cand mi-e dor, mi-e dor.

Lucian Netejoru Trece si dorul ti se va ostoi. Sigur vei avea apoi un alt dor ca asa suntem noi, oamenii. Oricum, vezi sa te faci bine si lasa bolile boieresti de vara”.

Acest dialog ar releva, in opinia judecatoarei CAB, tonul “extrem de cordial” pe care Netejoru il are cu prezentatorul Tv Mihai Morar.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close