Antena 3 CNN Actualitate Un camion cu peste 82.000 de pachete de țigări a fost descoperit abandonat lângă o biserica din județul Arad

Un camion cu peste 82.000 de pachete de țigări a fost descoperit abandonat lângă o biserica din județul Arad

Un TIR cu peste 82 de mii de pachete de ţigări de contrabandă a fost descoperit abandonat în Arad, judeţ în care recent au avut loc descinderi de amploare pentru prinderea traficanţilor.

Un camion cu peste 82.000 de pachete de țigări a fost descoperit abandonat lângă o biserica din județul Arad
Sursa foto: Polița Română
de Andreea Borboros    |    09 Aug 2021   •   16:04

Camionul era înmatriculat în Ungaria, iar ţigările au fost fabricate în Belarus. Este al doilea TIR plin de cartuşe găsit de poliţie anul acesta. 

Camionul a fost descoperit abandonat în fața bisericii din comuna Hălmagiu, la aproape 150 de kilometrii de municipiul Arad. În remorca acestuia au fost găsite 82.000 de pachete de țigări.

Autoritățile au efectuat 14 percheziții în zona comunei Hălmagiu, la presupuși traficanți de țigări. În urma perchezițiilor au fost ridicate 400 de pachete de tigări de contrabandă, aproape 8.000 de lei și 10.900 de euro.

Camionul a fost ridicat de oamenii legii și dus într-un loc secret. În prezent se fac verificări pentru a depista șoferul camionului și eventualii complici ai acestuia.

Încă nu se cunoaște motivul pentru care TIR-ul a fost abandonat, însă în urma cercetărilor se vor descoperi împrejurările în care camionul ar fi fost lăsat acolo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: camion tigari Arad biserica
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close