Antena 3 CNN Actualitate Circulația este blocată în centrul Capitalei, după ce un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii

Circulația este blocată în centrul Capitalei, după ce un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii

Este mobilizare de proporții în capitală, după ce un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii.

Circulația este blocată în centrul Capitalei, după ce un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii
Sursa foto: antena 3
de Laura Dinu    |    Radu Tiliță    |    21 Sep 2022   •   14:18

Update 14:25. Polițiștii au reușit să scoată camionul la suprafață. Urmează să i se umfle roțile pentru a putea fi îndepărtat cât mai repede din zonă, iar circulația, care este blocată deja de aproximativ o oră, să revină la normal. 

Circulația este blocată la această oră în centrul orașului, iar accesul în Pasajul Unirii a fost restricționat dinspre Universitate către zona Unirii, după ce un camion a reușit să intre în pasaj însă a rămas blocat la jumătatea acestuia. 

Tocmai din acest motiv, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție care au blocat circulația și au redirecționat-o către zona de suprafață. 

Șoferul a recunoscut în fața polițiștilor că, din cauza oboselii, nu ar fi văzut semnele de circulație care anunțau înălțimea maximă admisă. 

Polițiștii speră ca în următoarele 30-40 de minute să reușească să scoată camionul din pasaj și să fluidizeze circulația. 

Inițial, șoferul a încercat să dezumfle roțile, în speranța că va reuși astfel să iasă din pasaj, însă acest lucru nu a fost de mare ajutor. 

La fața locului a ajuns, cu scurt timp în urmă, și patronul firmei. 

×
Subiecte în articol: pasajul Unirii
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close