Antena 3 CNN Actualitate Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii din București | Şoferul a fost amendat de două ori

Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii din București | Şoferul a fost amendat de două ori

Un camion a rămas blocat în interiorul Pasajului Unirii, din Capitală, traficul fiind restricționat pe banda 1 de circulație.

de Laura Dinu    |    12 Ian 2023   •   10:52

Un camion a rămas blocată în interiorul Pasajului Unirii, pe sensul dinspre Bd. Mărășești către Piața Universității.

Polițiștii au ajuns la fața locului și încearcă să fluidizeze traficul până ce camionul va fi scos din pasaj. 

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație.

Din primele informații, se pare că șoferul nu și-a dat seama că înălțimea camionului depășește înălțimea maximă admisă. 

Acesta este al șaptelea incident petrecut în Pasajul Unirii după renovare. 

Din primele informații, șoferul a primit două amenzi: una de la Poliția Locală sector 4 și una de la Poliția Rutieră.  

Astfel, acesta are de plată 870 de lei. Mai mult decât atât, acestuia i s-au reținut plăcuțele dar și certificatul de înmatriculare, pentru modificări constructive neomologate. 

”Un camion cu caroseria modificată a rămas blocat în Pasajul Unirii. Șoferul nu a respectat legislația rutieră și a fost amendat. 

În pofida echipajului de poliție locală prezent la fața locului, a sistemelor de presemnalizare activate, a indicatoarelor și a marcajelor rutiere, în cursul zilei de astăzi, 12.01, încă un șofer nu a respectat regulile de circulație și a intrat în Pasajul Unirii, conducând un vehicul cu o înălțime mai mare decât cea maxim admisă.

Potrivit polițiștilor sosiți la fața locului, deși în talonul vehiculului este trecută înălțimea de 3,39 m, în realitate, măsurătorile au arătat o înălțime de 3,72 m, rezultată ca urmare a modificării caroseriei.

Toate incidentele ce au avut loc până acum în interiorul pasajului rutier au avut la bază ignorarea și nerespectarea regulilor de circulație, fapt dovedit prin procesele verbale întocmite de către Poliția Rutieră.

Primăria Sectorului 4, în colaborare cu Poliția Rutieră și cu Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București va elabora, până la sfârșitul săptămânii viitoare, măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

Indiferent de câte mijloace de semnalizare și protecție vom utiliza, ignorarea regulilor de circulație și a sistemelor montate vor genera în continuare incidente de această natură. Prin urmare facem un apel către toți participanții la trafic să respecte cu strictețe prevederile Codului Rutier”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

×
Subiecte în articol: pasajul Unirii
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close