Antena 3 CNN Actualitate Campania Antena3 "Împreună suntem şi mai buni" dă roade. Cei trei copii din Mureș vor primi o casă

Campania Antena3 "Împreună suntem şi mai buni" dă roade. Cei trei copii din Mureș vor primi o casă

Campania Antena3 "Împreună suntem şi mai buni" dă roade. Cei trei copii din Mureș vor primi o casă
21 Dec 2013   •   22:15

Campania Antena3 "Împreună suntem şi mai buni" deja dă roade. Pentru o familie din Mureş Crăciunul va fi mai frumos decât visa. Colega noastră Nadina Câmpean descoperise trei copii rămaşi fără mamă, care locuiau împreună cu tatăl şi mătuşa lor într-o cameră de 14 metri pătraţi. Vineri seară, în cadrul unui eveniment caritabil, s-au strâns 10.000 pentru această cauză şi, după ce a aflat despre acest caz, Gigi Becali a trimis din închisoare un mesaj că vrea să cumpere o casă pentru cei trei copii. Banii strânşi până acum vor fi folosiţi pentru amenajarea locuinţei.


Mama lor a murit în luna mai, când l-a adus pe lume pe cel de-al treilea. Copilul, deşi născut prematur la numai şapte luni, a supravieţuit. Mama lui însă a făcut infarct şi nu s-a mai trezit din anestezie.

A lasat în urmă alţi doi copii: un băieţel de 5 ani şi o fetiţă de 3 ani. Sunt frumoşi, bine crescuţi, dar foarte trişti.

Ei nu cer nimic. Sunt demni. Tatăl lor munceşte de dimineaţă până seara pentru a le aduce de mâncare.

Cazul lor a fost prezentat la "Sinteza Zilei" în cadrul unei noi campanii umanitare marca Antena 3, "Împreună suntem şi mai buni", de Nadina Campean şi Marius Ioniţă.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close