Antena 3 Actualitate Campania Antena3 "Împreună suntem şi mai buni" dă roade. Cei trei copii din Mureș vor primi o casă

Campania Antena3 "Împreună suntem şi mai buni" dă roade. Cei trei copii din Mureș vor primi o casă

21 Dec 2013   •   22:15
Campania Antena3 "Împreună suntem şi mai buni" dă roade. Cei trei copii din Mureș vor primi o casă

Campania Antena3 "Împreună suntem şi mai buni" deja dă roade. Pentru o familie din Mureş Crăciunul va fi mai frumos decât visa. Colega noastră Nadina Câmpean descoperise trei copii rămaşi fără mamă, care locuiau împreună cu tatăl şi mătuşa lor într-o cameră de 14 metri pătraţi. Vineri seară, în cadrul unui eveniment caritabil, s-au strâns 10.000 pentru această cauză şi, după ce a aflat despre acest caz, Gigi Becali a trimis din închisoare un mesaj că vrea să cumpere o casă pentru cei trei copii. Banii strânşi până acum vor fi folosiţi pentru amenajarea locuinţei.


Mama lor a murit în luna mai, când l-a adus pe lume pe cel de-al treilea. Copilul, deşi născut prematur la numai şapte luni, a supravieţuit. Mama lui însă a făcut infarct şi nu s-a mai trezit din anestezie.

A lasat în urmă alţi doi copii: un băieţel de 5 ani şi o fetiţă de 3 ani. Sunt frumoşi, bine crescuţi, dar foarte trişti.

Ei nu cer nimic. Sunt demni. Tatăl lor munceşte de dimineaţă până seara pentru a le aduce de mâncare.

Cazul lor a fost prezentat la "Sinteza Zilei" în cadrul unei noi campanii umanitare marca Antena 3, "Împreună suntem şi mai buni", de Nadina Campean şi Marius Ioniţă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close