Antena 3 CNN Actualitate Sute de români dau statul în judecată pentru campania de vaccinare anti-COVID

Sute de români dau statul în judecată pentru campania de vaccinare anti-COVID

Proces în masă împotriva campaniei de vaccinare anti-COVID! Peste 400 de români acuză statul că i-a folosit drept cobai, pentru administrarea unor seruri care sunt încă experimentale.

Sute de români dau statul în judecată pentru campania de vaccinare anti-COVID
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    01 Sep 2022   •   16:49

Cei peste 400 de oameni care au intentat statului un proces în masă acuză că toată campania de vaccinare a fost un experiment.

Aceștia atrag atenția că, în mod normal, aceste vaccinuri ar fi trebuit să fie testate o perioadă îndelungată de timp înainte să fie administrate oamenilor.

Pe de altă parte, aceștia mai spun că punctul culminant ar fi fost reprezentat de procesul dintre Moderna și Pfizer. Cei de la Moderna i-au dat în judecată pe cei de la Pfizer pe motiv că le-ar fi copiat tehnologia.

Proces în masă împotriva campaniei de vaccinare anticoronavirus

Vă reamintim că cei de la Organizația Mondială a Sănătății au atras atenția că aceste vaccinuri au fost gata la timp și asta pentru că au fost investite sume mari de bani în cercetare.

Bilanț COVID-19 din 1 septembrie 2022, în România. Mai puține cazuri noi de COVID față de ieri

Bilanț COVID-19 din 1 septembrie 2022, în România. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.630 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 467 mai puține față de ziua anterioară.

455 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 151 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

×
Subiecte în articol: vaccin Campanie vaccinare COVID-19 coronavirus
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close