Antena 3 CNN Actualitate Un campion național la box se află în comă la spital, după o ceartă cu iubita. "Era sânge în toate direcţiile"

Un campion național la box se află în comă la spital, după o ceartă cu iubita. "Era sânge în toate direcţiile"

Un campion național la box din Bistrița se zbate între viață și moarte, în urma unei altercații avute pe scara blocului în care locuia. Mama tânărului lansează acuzații grave.

Un campion național la box se află în comă la spital, după o ceartă cu iubita. "Era sânge în toate direcţiile"
Sursa foto: Facebook/ Dani Borgovan
de Roxana Mihăiescu    |    23 Oct 2023   •   10:14

Totul s-a întâmplat vineri seara. Daniel Borgovan, campion național la box și multiplu medaliat la campionate de profil, a avut o ceartă cu iubita în apartamentul din Bistrița. La un moment dat, de frică, femeia a cerut ajutorul unui prieten. Un bărbat ar fi ajuns la domiciliul celor doi, apoi scandalul s-a mutat în casa scării. 

După multe îmbrânceli și lovituri, tânărul a căzut pe scări și s-a rostogolit de la etajul patru până la etajul trei. 

În prezent, starea de sănătate a victimei este extrem de gravă.

”Pacientul este internat în secţia ATI Neurochirurgie, cu un diagnostic complex, prezintă numeroase traumatisme, fracturi, este intubat, ventilat mecanic, în comă indusă medicamentos”, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița. 

Citește și: Pensionar de 63 de ani, înjunghiat de prietenul său de 74 de ani după un conflict într-un parc din Timişoara

Mama tânărului susține că ar fi ajuns mai multe persoane la domiciliul celor doi și că totul ar fi fost organizat. 

 ”A spus că a venit el în stare de ebrietate şi că a vrut să arunce copilul pe geam. Şi ea şi-a chemat ajutoare. S-au încăierat între ei. Există dovezi din câte ştiu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată”, a spus mama tânărului, pentru observatornews.ro. 

Un apropiat de-al campionului susține că loviturile au fost extrem de puternice.

Eu am fost acolo la 7 dimineaţă pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Am văzut acolo sânge în toate direcţiile”, a declarat Marcel, prietenul lui Daniel, pentru sursa citată.

Autoritățile au informat că doar două persoane au fost implicate în altercație. 

 ”Din primele date, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi s-ar fi lovit reciproc, iar la un moment dat, bărbatul de 30 de ani a căzut pe scările interioare ale imobilului”, a declarat Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul devenise antrenor în ultima vreme

Apropiații tânărului au numai cuvinte de laudă la adresa lui. 

”Un sportiv de excepţie, un sportiv care a avut rezultate excepţionale, a fost în lotul naţional, a participat la balcaniadă. Eu sunt convins că la valoarea lui Ionuţ şi la posibilităţile lui fizice nu cred că era în stare cel puţin 1 să facă ce a făcut”, a declarat fostul antrenor al lui Daniel. 

Seara trecută, aproximativ 700 de persoane s-au strâns în fața spitalului din Bistrița pentru a se ruga pentru Daniel.

De asemenea, cei care l-au cunoscut pe Daniel au transmis mesaje pe rețelele sociale. 

”Nimic nu o să rămână neplătit!!!!! Mișeilor!

Sângele ăsta o sa îi coste jumătate de neam.

Sau tot..sper!

Dacă poliția nu își face treaba în timp util, ar fi complice la extincția unor croncănitoare!”, a transmis un apropiat.

”Să dea Dumnezeu să deschizi ochii pentru copilașul și familia ta, să îți faci dreptate pentru că sunt afirmații la adresa ta, care cred că nimeni nu le crede, cel puțin cine te cunoaște. Ai muncit prea mult pentru ceea ce ai realizat! Ai atâția oameni lângă tine”, sunt câteva dintre mesajele de susținere ale apropiaților. 
 

 

 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close