Antena 3 CNN Actualitate Când credeam că a venit vremea bună, vijeliile au început să facă ravagii în ţară. Mai mulţi români au fost răniţi

Când credeam că a venit vremea bună, vijeliile au început să facă ravagii în ţară. Mai mulţi români au fost răniţi

Când credeam că a venit vremea bună, vijeliile au început să facă ravagii în ţară. Mai mulţi români au fost răniţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Mar 2013   •   07:15

A fost o noapte agitată în mai multe judeţe din ţară, unde vântul a bătut cu putere. În Arad, o femeie a ajuns la spital după ce un panou publicitar s-a desprins din cauza vântului puternic şi a lovit-o în cap.  Şi la Oradea au fost probleme. O maşină a fost distrusă de un copac rupt de rafalele puternice de vânt. Iar în alte zone, circulaţia a fost blocată de copacii aruncaţi de furtună pe carosabil.

Femeia a fost surprinsă de furtună chiar în centrul oraşului Arad. Rafalele extrem de puternice au rupt în câteva minute un panou publicitar care a rănit-o grav pe femeie.

Nici locuitorii oraşului Oradea nu au scăpat de furia vijeliilor care au doborât mai mulţi copaci la pământ. Un licean a fost la un pas de un accident grav după ce un pom a căzut peste maşina pe care o conducea.

În judetul Hunedoara, circulaţia pe DN7 a fost blocată din cauza copacilor şi crengilor lăsate de furtuna puternică în mijlocul drumului.
 
Probleme au fost şi pe râul Bega unde un vas s-a blocat într-un pod după ce a fost împins de rafalele de vânt, contra curentului.

×
Subiecte în articol: vijelie furtuna vant puternic
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close