Antena 3 CNN Actualitate Când începe şcoala? Anunț important despre redeschiderea unităților de învățământ

Când începe şcoala? Anunț important despre redeschiderea unităților de învățământ

Când începe şcoala? Cursurile școlare online au fost prelungite până pe 7 februarie.

Când începe şcoala? Anunț important despre redeschiderea unităților de învățământ
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    09 Ian 2021   •   09:40

CNSU a decis, în ședința din 8 ianuarie, prelungirea cursurilor școlare online până pe 7 februarie. Autoritatea a actualizat și lista țărilor, zonelor și teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

”Se propune suspendarea activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem on-line, pentru perioada 11.01.2021 – 07.02.2020”, arată decizia CNSU.

Școală online în perioada 11.01.2021 – 07.02.2021!

Pe lista țărilor, zonelor și teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România se află Gibraltar, Lituania, San Marino, Cehia, Liechtenstein, Slovenia, Marea Britanie, Panama, Elveția, Statele Unite ale Americii, Muntenegru, Andorra, Suedia, Israel, Olanda, Puerto Rico, Cipru, Slovacia, Letonia, Danemarca, Estonia, Serbia, Monaco, Portugalia, Georgia, Luxemburg, Liban, Irlanda, Jersey, Croația, Palestina, Aruba, Rusia, Italia, Austria, Germania, Polonia, Columbia, Africa de Sud, Spania, Insulele Turks si Caicos, Sint Maarten, Belarus, Turcia, Malta, Macedonia de Nord, Franța, Polinezia Franceza, Republica Moldova, Namibia.

Sorin Cîmpeanu: Examenele naționale din 2021 nu vor fi anulate și nici decalate

Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, a declarat joi, că din discuțiile pe care le-a avut cu factorii decizionali din Ministerul Educației, școlile ar urma să se redeschidă, însă într-o primă fază doar pentru elevii din anii terminali, adică cei din clasele a 8-a și a 12-a, care urmează să susțină examene peste 6 luni.

Elevii cer Ministerului Educaţiei descentralizarea deciziei privind revenirea în școli

Consiliul Naţional al Elevilor cere ca reluarea cursurilor faţă în faţă să fie decisă la nivel local, în funcţie de rata incidenţei SARS-CoV-2. 

Coronavirus în România, 8 ianuarie 2021. Din nou un număr mare de cazuri de coronavirus

Până vineri, 8 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 663.799 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 595.007 pacienți au fost declarați vindecați.

În intervalul 07.01.2021 (10:00) – 08.01.2021 (10:00) au fost raportate 96 de decese (60 bărbați și 36 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din  Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați,  Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și București.

Citiți și: Cine este primul pacient român infectat cu noua tulpină de coronavirus B.1.1.7 din Marea Britanie

 

×
Subiecte în articol: şcoală când începe școala
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close