Când părinţii nu au mai multă minte decât copiii. "Eu îmi retrag copilul de la şcoală"

de D.D.    |    28 Sep 2012   •   07:13
Când părinţii nu au mai multă minte decât copiii. "Eu îmi retrag copilul de la şcoală" Foto: metromasti.com

Mama unui elev din judeţul Constanţa a pălmuit o fetiţă în sala de curs, după ce băiatul ei s-a plâns că a fost victima unei glume la şcoală. Aşa că mama a decis să facă dreptate în numele fiului. Gluma nevinovată şi răzbunarea femeii au declanşat un scandal monstru între părinţi, profesori şi conducerea şcolii.

Femeia, nervoasă că băiatul ei a fost ţinta unei glume, a mers la şcoala din Ghindăreşti, unde, în lipsa profesoarei, de fata cu ceilalti copii, a vrut să-i aplice o corecţie fetitei. Aceasta s-a plâns imediat părinţilor, care au venit şi ei la şcoală, unde a început scandalul. Mama băiatului a recunoscut că a avut o discuţie mai aprinsă cu fetiţa, dar susţine că nu a lovit-o.

Conducerea scolii sustine că învăţătoarea nu este vinovată pentru că a lipsit din clasă şi că, atunci cand se va clarifica situatia, se vor lua măsuri. Părintii fetiţei sunt revoltati şi spun că o vor retrage pe micuţă de la scoala.

Cazul a ajuns în atenţia politiştilor şi a inspectorilor şcolari care fac cercetari pentru a afla cum s-au petrecut lucrurile de fapt.


Parteneri
x close