Antena 3 CNN Actualitate Când părinţii nu au mai multă minte decât copiii. "Eu îmi retrag copilul de la şcoală"

Când părinţii nu au mai multă minte decât copiii. "Eu îmi retrag copilul de la şcoală"

Când părinţii nu au mai multă minte decât copiii. "Eu îmi retrag copilul de la şcoală"
Sursa foto: Foto: metromasti.com
28 Sep 2012   •   07:13

Mama unui elev din judeţul Constanţa a pălmuit o fetiţă în sala de curs, după ce băiatul ei s-a plâns că a fost victima unei glume la şcoală. Aşa că mama a decis să facă dreptate în numele fiului. Gluma nevinovată şi răzbunarea femeii au declanşat un scandal monstru între părinţi, profesori şi conducerea şcolii.

Femeia, nervoasă că băiatul ei a fost ţinta unei glume, a mers la şcoala din Ghindăreşti, unde, în lipsa profesoarei, de fata cu ceilalti copii, a vrut să-i aplice o corecţie fetitei. Aceasta s-a plâns imediat părinţilor, care au venit şi ei la şcoală, unde a început scandalul. Mama băiatului a recunoscut că a avut o discuţie mai aprinsă cu fetiţa, dar susţine că nu a lovit-o.

Conducerea scolii sustine că învăţătoarea nu este vinovată pentru că a lipsit din clasă şi că, atunci cand se va clarifica situatia, se vor lua măsuri. Părintii fetiţei sunt revoltati şi spun că o vor retrage pe micuţă de la scoala.

Cazul a ajuns în atenţia politiştilor şi a inspectorilor şcolari care fac cercetari pentru a afla cum s-au petrecut lucrurile de fapt.


×
Subiecte în articol: şcoală invatatoare gluma
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close