x close

Când scăpăm de ploi și de temperaturile scăzute. Meteorolog: „Revine vara!”

de A.M.P    |    04 Sep 2017   •   18:41
Când scăpăm de ploi și de temperaturile scăzute. Meteorolog: „Revine vara!” 482 Foto: pixabay.com

Vremea rămâne răcoroasă în cea mai mare parte a țării, însă până la sfârșitul acestei săptămâni se întorc temperaturile de până la 30 de grade Celsius, a anunțat meteorologul Romica Jurca, într-o intervenție telefonică la 100 de minute, de la Antena 3.

”Mergem în continuare pe o vreme răcoroasă, mâine, cu temperaturi cuprinse între 18 și 27 de grade. De poimâine, temperaturile cresc ușor și treptat, în așa fel încât, de la sfârșitul săptămânii și începutul săptămânii viitoare revine vara, cu temperaturi de până la 32 de grade Celsius”, a spus meteorologul. 

Per ansamblu, valorile termice în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie vor fi mai ridicate faţă de normele climatologice ale perioadei, în special în sudul, sud-estul şi vestul ţării, în timp ce precipitaţiile vor fi deficitare în luna septembrie în majoritatea regiunilor, dar se vor apropia de valorile normale în octombrie şi vor deveni uşor excedentare în luna noiembrie în regiunile centrale şi estice, relevă prognoza publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul septembrie - noiembrie 2017. 

 

 

Citeşte mai multe despre:

100 de minute anm ploi vara
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati