Antena 3 CNN Actualitate Când se va opri ninsoarea în București

Când se va opri ninsoarea în București

Când se va opri ninsoarea în București
de S.T.    |    23 Mar 2018   •   12:38

Ninsoarea va înceta în Bucureşti după orele amiezii, iar vântul se va diminua şi nu va mai avea intensificări puternice, ajungând până la maximum 35 de kilometri pe oră, a declarat vineri meteorologul ANM Gabriela Băncilă, la Comandamentul convocat de primarul Capitalei Gabriela Firea, la sediul Poliţiei Locale.

„Va fi în continuare viscol în Bucureşti, iar vântul va avea o intensitate mai mare la periferie, de 55 de kilometri pe oră. Vizibilitatea, în special la periferie, este temporar diminuată. Ulterior, dupa-amiază, atât intensificările de vânt, cât şi ninsorile, se vor diminua. Spre seară va înceta ninsoarea, iar vântul va avea maximum 35 de kilometri pe oră. Stratul de zăpadă este mai gros în centru acum, de 25 de centimetri, dar spre amiază, spre seară, vom vorbi despre grosimi cuprinse între 25-35 de centimetri”, a declarat meteorologul ANM Gabriela Băncilă.

Meteorologii au restrâns, vineri dimineaţa, avertizarea de cod portocaliu de viscol şi ninsori abundente la zece judeţe din Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei plus Capitala.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close