Antena 3 CNN Actualitate Când și cum începe școala? Anunțul lui Ludovic Orban: ”Lucrurile sunt clare!”

Când și cum începe școala? Anunțul lui Ludovic Orban: ”Lucrurile sunt clare!”

Ludovic Orban a declarat că lucrurile sunt foarte clare cu privire la începerea noului an școlar. ”Atât președintele cât și Guvernul au anunțat modalitatea de deschidere în funcție de nivelul de răspândire a virusului”.

Când și cum începe școala? Anunțul lui Ludovic Orban: ”Lucrurile sunt clare!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    07 Sep 2020   •   13:31

În privința deschiderii școlii, lucrurile cred că sunt clare. Atât președintele cât și Guvernul au anunțat modalitatea de deschidere în funcție de nivelul de răspândire a virusului. La ora actuală direcțiile de sănătate publică au transmis datele pe fiecare localitate.

Sigur că în momentul de față Consiliile de administrație, managementul școlilor și administrațiile locale au aceste date și știu foarte clar cum începe școala. Dacă începe în clasă trebuie să ia toate măsurile pentru începerea în clasă, dacă începe în scenariu mixt managementul școlii trebuie să ia toate deciziile care se impun, inclusiv informarea părinților”, a declarat premierul. 

De asemenea, acesta a specificat că este stabilit faptul că pe 14 septembrie încep școlile. 

Pe 14 septembrie va începe școala. Asta am anunțat tot timpul”, a adăugat Ludovic Orban

Nelu Tătaru: Fiecare unitate şcolară va decide și îşi va adapta scenariul la indicaţia DSP-urilor

“Fiecare unitate şcolară va decide și îşi va adapta scenariul la indicaţia DSP-urilor, inspectoratelor şcolare judeţene şi comitetelor pentru situaţii de urgenţă. Susținem necesitatea începerii activității în unitățile de învățământ și atât Ministerul Sănătății, cât și direcțiile de sănătate publică și INSP sprijinim demersurile pentru demararea noului an școlar în condiții de siguranță epidemiologică”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

 

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close