Antena 3 CNN Actualitate Când vine vara în România? Prognoza meteo pentru 15 iunie -13 iulie

Când vine vara în România? Prognoza meteo pentru 15 iunie -13 iulie

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o informare cu privire la prognoza meteo pentru următoarea lună. Potrivit meteorologilor, în următoarele săptămâni vom avea temperaturi apropiate de cele specifice perioadei.

Când vine vara în România? Prognoza meteo pentru 15 iunie -13 iulie
Sursa foto: pixabay
de L.D.    |    12 Iun 2020   •   10:01

Pentru săptămâna 15 - 28 iunie, ANM spune că valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice și vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Pentru săptămâna 22 - 29 iunie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

„Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor excedentare în regiunile nord-estice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă”, conform meteorologilor.

Pentru săptămâna 29 iunie - 6 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, în toate regiunile.

Pentru săptămâna 6 - 13 iulie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

„Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile”, potrivit ANM.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: prognoza meteo

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close