Antena 3 CNN Actualitate Când vine vorba de vacanţe, politicienii nu se uită la bani! Vacanţe exotice pentru parlamentarii români

Când vine vorba de vacanţe, politicienii nu se uită la bani! Vacanţe exotice pentru parlamentarii români

Când vine vorba de vacanţe, politicienii nu se uită la bani! Vacanţe exotice pentru parlamentarii români
de S.T.    |    25 Iul 2015   •   23:15

Când vine vorba de vacanţe, politicienii nu se uită la bani! Aleg cele mai îndepărtate destinaţii, exotice şi, dacă tot dau un ban, încearcă orice nebunie, fără frică sau dezgust. Aşa se face că unii au mâncat gândaci sau au băut cea mai scumpă cafea din lume.

Steliana Vasilica Miron este parlamentar de Suceava. I se spune sexy senatoarea. Liberala adoră să facă plajă, aşa că mare i-a fost bucuria când soţul ei i-a făcut cadou o vacanţă în Indonezia. 

"Am stat 10 zile, 11 nopţi, a fost ceva foarte frumos, exotic, plaja minunată, am vizitat insula, am fost la un parc de păsări, de animale, am văzut viaţa lor de noapte", a declarat Vasilica Miron.

Şi asta nu e tot. Doamna senator Vasilica Miron a băut cea mai scumpă cafea din lume, obţinută din excremente de pisică indoneziană.mpă cafea din lume

Iar extravaganţa costă. Deşi a cumpărat sejurul la ofertă, pentru că e mers la sfârşitul lunii iunie, vacanţa a costat în jur de 3.000 de euro.

Şi deputatul UNPR, Tudor Ciuhodaru şi-a făcut cadou o vacanţă de neuitat. Şi-a luat concediu în luna mai ca să sărbătorească 26 de ani de căsnicie. Şi, împreună cu soţia au ales o adevărată aventură: o vacanţă în Vietnam.

Parlamentarul a experimentat tot ce se putea şi, drept mărturie, a postat zeci de fotografii pe contul său de Facebook. S-a plimbat prin junglă, s-a fotografiat cu şerpi în jurul gâtului, a mers cu barca pe fluviul Mekong şi a mâncat... gândaci, socotiţi o delicatesă printre popoarele din Indochina.

La polul opus, primul dintre deputaţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a ales Turcia pentru săptămâna de miere. Proaspăt căsătorit, al treilea om în stat a plecat imediat după nuntă în Bodrum, într-un complex all-inclusive de doar patru stele.  Zgonea nu a postat nicio fotografie din săptămâna de miere, dar pe pagina de Facebook i-a făcut o declaraţie de dragoste, noii sale soţii, Laura Bumbu. „Vă doresc tuturor să simţiţi fericirea şi împlinirea pe care doar dragostea le poate aduce. Eu sunt norocos pentru că am întâlnit o persoană minunată, care m-a învăţat că în viaţă te poţi îndrăgosti de mai multe ori, dar cu adevărat poţi iubi o singură dată! Laura, îţi mulţumesc! Te iubesc!" a scris Valeriu Zgonea.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close