Antena 3 CNN Actualitate Candidatură surpriză. Un rapper celebru vrea să ajungă președintele SUA. Elon Musk îl susține

Candidatură surpriză. Un rapper celebru vrea să ajungă președintele SUA. Elon Musk îl susține

Rapperul american Kanye West, un susţinător al preşedintelui Donald Trump, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că va candida la preşedinţia Statelor Unite ale Americii. „Trebuie să realizăm promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea și construind un viitor. Voi candida pentru a deveni președintele Statelor Unite”, a scris rapperul american.

Candidatură surpriză. Un rapper celebru vrea să ajungă președintele SUA. Elon Musk îl susține
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    05 Iul 2020   •   08:43

Kanye West a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite, printr-un mesaj pe Twitter, alături de hashtag-ul # 2020VISION.: „Trebuie să realizăm promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea și construind un viitor. Voi candida pentru a deveni președintele Statelor Unite”.

Zvonurile despre o posibilă candidatură a lui Kanye West au circulat şi până acum, după ce în ultimul an s-a implicat mai mult în politică şi s-a întâlnit în repetate rânduri cu Donald Trump.

Deşi West nu a mai transmis nimic altceva, lăsându-i pe internauţi să se întrebe dacă vorbeştee serios sau e o glumă, rapperul a reuşit deja să-şi atragă sprijinul unor nume importante precum Elon Musk. „Ai sprijinul meu complet”, a replicat CEO-urile SpaceX şi Tesla pe Twitter.

Miliardarul Elon Musk a răspuns la postarea artistului cu mesajul: „Ai susținerea mea completă!”.

De asemenea, și soția lui Kanye West, Kim Kardashian West, i-a distribuit mesajul, alături de steagul american.

Cine este Kanye West

Kanye West are 42 de ani, este căsătorit cu vedeta de reality-show Kim Kardashian și are o avere de 1,3 miliarde de dolari. Muzicianul și-a sporit averea mai ales după colaborarea cu compania Adidas, pentru care a lansat linia de pantofi sport Yeezy, vânduți cu 200 de dolari perechea.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West, câştigător a 21 de premii Grammy, şi-a lansat cel mai recent album de studio, "Jesus Is King", anul trecut.

Kanye West este al doilea rapper miliardar din istorie, după Jay-Z, în vârstă de 50 de ani, care a intrat în selectul club anul trecut.

×
Subiecte în articol: rapper Kanye West SUA
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close